Sponsoring bij HSV Wasmeer

Sponsoring is een onmisbaar element in het voortbestaan van een vereniging.
Geen één sportvereniging kan zonder haar sponsors. Dit geldt ook voor HSV Wasmeer.
Er zijn al vele bedrijven en personen die onze vereniging ondersteunen. Voor bedrijven is dit een manier om zich (grootschaliger) te profileren en voor anderen speelt clubliefde een belangrijke rol.

 

Sponsor worden

De HSV Wasmeer is een prachtige sportvereniging met een belangrijke maatschappelijke functie in Hilversum Oost. Het is een echte 'club' waar wekelijkse bijna 800 leden kunnen sporten op recreatief- en prestatief niveau. Voetbal, handbal, bootcamp horen tot de mogelijkheden

Als vereniging prijzen we ons zeer gelukkig met onze huidige sponsoren; zij zijn de basis waarop we onze vereniging drijft. Natuurlijk zijn wij daarnaast altijd op zoek naar bedrijven, instellingen of particulieren die zich aan de HSV Wasmeer willen verbinden en deelgenoot willen worden van de sponsorfamilie. Als potentiële nieuwe sponsor heeft u bij de HSV Wasmeer daarvoor verschillende mogelijkheden, zowel met reclame op het sportpark als online via de website en social media kanalen van de HSV Wasmeer. We komen graag met u in contact om te bespreken welke manieren van sponsoring het beste bij u of uw organisatie past.

Het voert te ver om hier alle mogelijkheden op te voeren, maar als voorbeeld geven wij u :

  • Wedstrijdbalsponsoring € 75,00
  • Uw reclame-uiting op de lichtkrant vanaf € 100,00 per jaar
  • Bordsponsoring langs de velden vanaf € 295,00 per jaar

Bent u geïnteresseerd? Neem dan contact op met de sponsorcommissie.

Paul Steinpatz
Algemeen bestuur
Paul Steinpatz
Sponsorzaken / Accommodatiezaken
06-22429870
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.