vanVulpenRoozenburg

EERLIJK, DUIDELIJK EN PERSOONLIJK ADVIES 

Zeggen wat je doet en doen wat je zegt. Dat is onze aanpak bij Van Vulpen & Roozenburg Makelaars in Hilversum. Onze adviezen zijn eerlijk, duidelijk en persoonlijk. Je weet precies waar je aan toe bent. Onze kantoren zijn gevestigd op levendige punten; op de Gijsbrecht, op de hoek van Gijsbrecht van Amstelstraat en de Hilvertsweg en in Winkelcentrum Seinhorst. Beide kantoren zijn tegenover de Albert Heijn en hebben een prettige open sfeer. In de uitnodigende etalages van onze kantoren hangt ons actuele aanbod aan woningen. 


HELDERE ADVIEZEN 

Van Vulpen & Roozenburg Makelaars is in september 2002 opgericht door Eric van Vulpen en Ward Roozenburg. We zijn nog net zo enthousiast als toen en ook onze werkwijze is onveranderd. We richten ons op de wensen van de consument. Een goede, enthousiaste presentatie en eerlijke, heldere adviezen is wat je krijgt. En dat wordt gewaardeerd. Wij zijn de nummer 1 makelaar in Hilversum en onze klanten geven ons op Funda het cijfer 9,2. Mooie resultaten en tevreden klanten, dat is waar we het voor doen. 


HET TEAM 

Ons team bestaat uit 9 personen, verdeeld over de twee kantoren. Eric, Ward, Robert, Antoinette en Sjors zijn direct verantwoordelijk voor de verkoop. Annette, Carien, Stefanie en Wendy zijn de commercieel medewerkers die hen vanaf kantoor ondersteunen. 


KORTE LIJNEN 

We werken met een klein en vakkundig team en we hebben allemaal toegang tot de status en bijzonderheden van lopende zaken. De lijnen zijn altijd kort en efficiënt. Mochten jullie met ons in zee gaan, dan hebben jullie een vast contactpersoon. Is jullie contactpersoon afwezig en is er op korte termijn antwoord nodig op een vraag? Dan staat één van de collega’s voor jullie klaar.

 
Stap eens binnen bij één van onze kantoren,  je bent van harte welkom!

 

Kantoor Seinhorst 
ma t/m vr: 9.00 tot 17.30 uur
Seinstraat 108 
1223 DC Hilversum 
Tel. 035-646 22 88 
 
Kantoor Gijsbrecht 
maandag t/m vrijdag: 09.00 tot 17.30 uur 
Zaterdag van 10.00 tot 14.00 uur
Hilvertsweg 74 
1214 JJ Hilversum 
Tel. 035-625 20 70 
 
  

vanVulpenRoozenburg1vanVulpenRoozenburg3vanVulpenRoozenburg2