Binklogo

 

Samen groeien met plezier

Dat is wat we doen bij Bink! Op onze kinderdagverblijven, peuterspeelzalen en buitenschoolse opvang bieden we een veilige, vertrouwde en uitdagende plek waar kinderen van 0 tot 13 jaar samen spelen, ontdekken én plezier maken. Bink is een maatschappelijke organisatie zonder winstoogmerk en heeft vestigingen in Hilversum, Soest, Soesterberg en Huis ter Heide.

 

Een goede start op het kinderdagverblijf (0 – 4 jaar)

Op onze kinderdagverblijven groeien baby’s, dreumesen en peuters samen op. Ze leren er samen spelen, delen en elkaar te helpen. En steeds meer zelf te doen. Altijd onder begeleiding van een vast team. Elke dag opnieuw kijken we met een frisse blik naar wat je kind nodig heeft. Zodat het zich op zijn eigen manier en in zijn eigen tempo kan ontwikkelen.

Op de peutergroepen werken we met een unieke methode die door onze pedagogen is ontwikkeld. Met afwisselende activiteiten dagen we de kinderen uit waardoor ze nieuwe mogelijkheden ontdekken en spelend leren.


Spelen en ontwikkelen op de peuterspeelzaal (2 tot 4 jaar)

Op onze peuterspeelzalen komen peuters twee of vier ochtenden spelen. We werken met een er met een educatief programma: voor- en vroegschoolse educatie. Twee van onze peuterspeelzalen in Hilversum gebruiken de Montessorimethode. Daarnaast hebben we een Engelstalige en een vrije peuterspeelzaal. Ook bieden we op één vestiging verlengde peuteropvang: dat is opvang van 8.00 tot 13.00 uur.

BINK-League-6-1BINK-League-7-1
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Fotografie Bastiaan Miché, Foto Miché
 

Plezier en avontuur op de buitenschoolse opvang (4 tot 13 jaar)

We werken samen met alle scholen in onze regio om kinderen een fijne plek te bieden na schooltijd. Op onze bso’s ligt de nadruk op plezier en avontuur! Doen wat je wilt en met wie je dat wilt: binnen spelen, buiten avonturieren, of meedoen met een van de dagelijkse activiteiten, zoals kokkerellen, knutselen in het atelier of binnen of buiten sporten. 

In Soest en Hilversum hebben we ook speciale sport-bso’s. In de schoolvakanties zijn onze bso’s hele dagen open.


Neem een kijkje bij Bink!Binkpay-off-harttypooutl

Op onze website vind je informatie en filmpjes over onze opvang. Heb je vragen of wil je een rondleiding? Bel 035 628 58 79 of mail naar

www.binkkinderopvang.nl