HSV Wasmeer

HSV Wasmeer

Contractverlenging Martijn en Gavin

HSV Wasmeer verlengt contract met Martijn Donker en Gavin Adema

Hilversum, Donderdag 09 Maart 2023

HSV Wasmeer heeft het contract met de huidige trainers van de voetbalselectie verlengd. Op donderdagavond 09 Maart tekenden onze trainers Martijn Donker en Gavin Adema, samen met de voorzitter Hans Haselager de contract verlenging. In aanwezigheid van de teammanager en grensrechter Edwin van Barneveld en de selectiespelers werd met een handtekening de verlenging een feit.

Het doel van onze vereniging en van beide trainers is om een stabiele derde klasser te zijn en dat lukt momenteel zeer goed. Dit valt niet mee in een competitie waar zes (!) ploegen kans op degradatie maken en de concurrentie dus moordend is. HSV Wasmeer heeft beperkte middelen en hier moeten beide trainers ook meewerken. Met vechtlust, motivatie en goede resultaten in spannende wedstrijden staat HSV Wasmeer momenteel op niet onverdienstelijke vijfde plaats. Vaak moeten beide trainers aanpassingen doen vanwege schorsingen of blessures, maar tekenend voor de onderlinge solidariteit is dat ook JO18 spelers of zelfs een speler van HSV Wasmeer 3 het eerste elftal komt helpen. Wij hopen dat we de komende weken nog mooie resultaten zullen zien om lijfsbehoud in de derde klasse te bewerkstelligen.

Beide trainers zijn ook beide gemotiveerd om hun UEFA B diploma te gaan halen, dit hebben ze nodig om in de derde klasse te mogen blijven trainen. HSV Wasmeer heeft zich bereid verklaard om beide trainers hierbij te helpen. Wij hopen dat komend seizoen het diploma met succes kan worden behaald.

Voor de toekomst willen beide trainers jeugdspelers opleiden voor het eerste elftal en een selectie vormen met de huidige spelers en Hilversummers die gemotiveerd zijn om bij HSV Wasmeer te voetballen. Zowel Martijn als Gavin zijn er van overtuigd dat dit de werkwijze is die bij HSV Wasmeer past en het mogelijk maakt om goede resultaten te blijven halen.

Met vriendelijke groet,
Namens HSV Wasmeer

Hans Haselager 
Voorzitter

Contractverleninging

Sterkte Turkije en Syrië

06-02-2023 Een zwarte dag voor de Turkse en Syrische gemeenschap.
Wij willen al onze Turkse en Syrische leden en al hun familieleden, maar ook de gehele gemeenschap een hart onder de riem steken.
Onze vereniging steunt jullie in deze moeilijke tijd.
Namens alle vrijwilligers en bestuursleden van HSV Wasmeer

06-02-2023 Türk ve Suriyeli topluluklar için kara bir gün.
Tüm Türk ve Suriyeli üyelerimizi ve tüm akrabalarını ve aynı zamanda tüm topluluğu teşvik etmek istiyoruz.
Derneğimiz bu zor zamanda size destek oluyor.
HSV Wasmeer'in tüm gönüllüleri ve yönetim kurulu üyeleri adına.

06-02-2023 يوم أسود للجالية التركية والسورية.
نريد أن نشجع جميع أعضائنا الأتراك والسوريين وجميع أقاربهم ، ولكن أيضًا المجتمع بأكمله.
تدعمك جمعيتنا في هذا الوقت الصعب.
نيابة عن جميع المتطوعين وأعضاء مجلس إدارة 

HSV Wasmeer

Afbeelding-van-WhatsApp-op-2023-02-08-om-123109

Wasmeer 1 VS FC Hilversum

Wasmeer--FC-Hilversum-28012023t

Sponsorovereenkomst Seinhorst

IMG-20221025-WA0000Gisteravond, 24 oktober 2022,  hebben winkelcentrum Seinhorst en de HSV Wasmeer een nieuwe sponsorovereenkomst getekend.  Namens het winkelcentrum tekenen Yordi Latumahina (Alexanderhoeve) en Daniëlle Guitoneau (kapsalon Guitoneau).  

De sponsorovereenkomst geldt voor 3 jaar met ingang van het seizoen 2023-2024. Seinhorst komt op de achterkant van de nieuwe shirts van de jeugd en die van het G-team.

Wasmeer is heel blij met deze overeenkomst en ziet ook de betrokkenheid van Seinhorst bij de club als een teken van een fijne samenwerking in de toekomst.

Namens het AB
Paul Steinpatz

Reanimatie cursus

Afgelopen vrijdagavond hebben 9 barmedewerkers een cursus reanimatie gevolgd op onze club. Een gezellige en leerzame avond alle 9 zijn geslaagd. Volgend jaar willen wij deze cursus weer geven. Wij houden u op de hoogte wanneer dit plaats zal vinden. Nogmaals iedereen gefeliciteerd met het behalen van dit diploma.

reanimatie3
reanimatie2
reanimatie4
Afbeelding-van-WhatsApp-op-2022-10-24-om-080500

In Memoriam Rob Kabboord


Op 3 oktober jl. is op 73-jarige leeftijd overleden de heer

Rob Kabboord

 Wat een mooie rondreis door Ecuador had moeten worden is voor Rob helaas tragisch geëindigd, de gevolgen van een zwaar verkeersongeval heeft hij niet overleefd. 

Rob Kabboord is gedurende een reeks van jaren functielid geweest van onze vereniging. Via zijn dochter Suzanne raakte hij betrokken bij de handbalafdeling en is hij lange tijd coach geweest. Ook op bestuurlijk niveau kon de vereniging op hem rekenen, een aantal jaren heeft hij de voorzittershamer van de sectie handbal mogen hanteren.

Ondanks zijn drukke bestaan als zelfstandig ondernemer, Rob is gedurende vele tientallen jaren actief geweest als eigenaar van Toko Roeraade in Hilversum, wist hij tijd vrij te maken om als vrijwilliger werkzaam te zijn voor onze vereniging. Wij zijn hem zeer erkentelijk voor zijn bijdrage aan het voortbestaan van onze sportvereniging.

Wij zijn geschokt en droevig dat Rob op veel te jonge leeftijd zo uit het leven is weggerukt. 

Wij wensen zijn vrouw, kinderen, kleinkinderen en verdere familie en vrienden veel kracht en sterkte toe om dit verlies te dragen.

De teraardebestelling heeft op dinsdag 18 oktober jl. plaatsgevonden. 


Bestuur en Leden HSV Wasmeer