HSV Wasmeer

HSV Wasmeer

Contractverlenging Martijn en Gavin

HSV Wasmeer verlengt contract met Martijn Donker en Gavin Adema

Hilversum, Donderdag 09 Maart 2023

HSV Wasmeer heeft het contract met de huidige trainers van de voetbalselectie verlengd. Op donderdagavond 09 Maart tekenden onze trainers Martijn Donker en Gavin Adema, samen met de voorzitter Hans Haselager de contract verlenging. In aanwezigheid van de teammanager en grensrechter Edwin van Barneveld en de selectiespelers werd met een handtekening de verlenging een feit.

Het doel van onze vereniging en van beide trainers is om een stabiele derde klasser te zijn en dat lukt momenteel zeer goed. Dit valt niet mee in een competitie waar zes (!) ploegen kans op degradatie maken en de concurrentie dus moordend is. HSV Wasmeer heeft beperkte middelen en hier moeten beide trainers ook meewerken. Met vechtlust, motivatie en goede resultaten in spannende wedstrijden staat HSV Wasmeer momenteel op niet onverdienstelijke vijfde plaats. Vaak moeten beide trainers aanpassingen doen vanwege schorsingen of blessures, maar tekenend voor de onderlinge solidariteit is dat ook JO18 spelers of zelfs een speler van HSV Wasmeer 3 het eerste elftal komt helpen. Wij hopen dat we de komende weken nog mooie resultaten zullen zien om lijfsbehoud in de derde klasse te bewerkstelligen.

Beide trainers zijn ook beide gemotiveerd om hun UEFA B diploma te gaan halen, dit hebben ze nodig om in de derde klasse te mogen blijven trainen. HSV Wasmeer heeft zich bereid verklaard om beide trainers hierbij te helpen. Wij hopen dat komend seizoen het diploma met succes kan worden behaald.

Voor de toekomst willen beide trainers jeugdspelers opleiden voor het eerste elftal en een selectie vormen met de huidige spelers en Hilversummers die gemotiveerd zijn om bij HSV Wasmeer te voetballen. Zowel Martijn als Gavin zijn er van overtuigd dat dit de werkwijze is die bij HSV Wasmeer past en het mogelijk maakt om goede resultaten te blijven halen.

Met vriendelijke groet,
Namens HSV Wasmeer

Hans Haselager 
Voorzitter

Contractverleninging