HSV Wasmeer

HSV Wasmeer

Verlichting van de velden uitdoen.

Het zal u niet ontgaan zijn, dat er veel gesproken wordt over de energieprijzen in ons land. Zij rijzen de pan uit en iedereen wordt gevraagd zijn of haar steentje bij te dragen aan zuinig omgaan met energie. 

Wij als vereniging doen er alles aan om energie te besparen. Er liggen 180 zonnepanelen op het dak van het clubhuis, de veldverlichting is omgezet naar LED. Deze investeringen betalen zich uit in een significant lagere energierekening.

Het is daarom triest te moeten vaststellen, dat binnen de vereniging niet iedereen meewerkt om die rekening laag te houden. In de nacht van 17 op 18 augustus heeft de hele nacht de veldverlichting op veld 1 gebrand. Een attente bewoner van de flat tegenover veld 5 heeft de voorzitter hierop attent gemaakt en deze heeft rond 06.45 uur de lampen uitgedaan.

Uiteraard is niet bekend wie nalatig is geweest, maar wij als bestuur vragen iedereen (nog) vriendelijk maar zéér dringend na de training de veldverlichting uit te doen. Het niet hebben van een sleutel is geen excuus, die hangt bij de schakelkast. Als u niet weet hoe het werkt stel dan de vraag aan ons. Wij leggen u graag uit hoe het werkt.

LED verlichting heeft als groot voordeel, dat het direct aan en uit en weer aan gedaan kan worden. Bij het verlaten van het veld en het opruimen van de materialen komt u langs de schakelkast. Doe de verlichting dan uit. Eventuele nieuwe gebruikers kunnen zonder probleem de verlichting weer aan doen (en later weer uit uiteraard).

Wij rekenen op uw aller medewerking in het belang van de club.

Algemeen Bestuur.

WhatsApp-Image-2022-08-18-at-64248-AM