HSV Wasmeer

HSV Wasmeer


 

 

Sterkte Turkije en Syrië

06-02-2023 Een zwarte dag voor de Turkse en Syrische gemeenschap.
Wij willen al onze Turkse en Syrische leden en al hun familieleden, maar ook de gehele gemeenschap een hart onder de riem steken.
Onze vereniging steunt jullie in deze moeilijke tijd.
Namens alle vrijwilligers en bestuursleden van HSV Wasmeer

06-02-2023 Türk ve Suriyeli topluluklar için kara bir gün.
Tüm Türk ve Suriyeli üyelerimizi ve tüm akrabalarını ve aynı zamanda tüm topluluğu teşvik etmek istiyoruz.
Derneğimiz bu zor zamanda size destek oluyor.
HSV Wasmeer'in tüm gönüllüleri ve yönetim kurulu üyeleri adına.

06-02-2023 يوم أسود للجالية التركية والسورية.
نريد أن نشجع جميع أعضائنا الأتراك والسوريين وجميع أقاربهم ، ولكن أيضًا المجتمع بأكمله.
تدعمك جمعيتنا في هذا الوقت الصعب.
نيابة عن جميع المتطوعين وأعضاء مجلس إدارة 

HSV Wasmeer

Afbeelding-van-WhatsApp-op-2023-02-08-om-123109

Kinder BINGO!

KinderBINGO-12032023

Valentine BINGO!

Valentine-BINGO-10022023-2

In Memoriam Patrick Dik

Recent bereikte ons het droeve bericht dat op 29 december jl. is overleden

Patrick Dik

 

 Patrick is helaas veel te vroeg van ons heengegaan en heeft de leeftijd van 57 jaar bereikt. 

In de periode van 2008 tot 2012 was Patrick verbonden aan onze vereniging als trainer van de F1, E1 en Jong Wasmeer. In die periode heeft hij een belangrijke bijdrage geleverd aan de voetbaltechnische ontwikkeling van onze vereniging.

Al eerder in zijn leven had Patrick te maken gehad met de gevolgen van een ernstige ziekte maar daarvan was hij genezen verklaard. Enige tijd geleden werd hij opnieuw geconfronteerd met deze ziekte en ondanks de nodige behandelingen is hij nu toch aan de gevolgen van de ziekte op veel te jonge leeftijd overleden.

Patrick was een voelbaldier pur sang, voetballen, training geven en het beste halen uit de kwaliteiten van jeugdspelers vormen de rode draad in zijn leven. Zijn voetballoopbaan begon als jeugdspeler van SC ’t Gooi en in 1986 schopte hij het tot profvoetballer bij Ajax. Daarna heeft hij nog onder contract gestaan bij FC Utrecht, NAC Breda en Berchem Sport in België. 
Na het afsluiten van zijn professionele voetbalcarrière is hij aan de slag geweest als trainer bij diverse amateurclubs waaronder dus tijdens de eerdergenoemde periode bij HSV Wasmeer.

Wij zijn er trots op dat Patrick een periode deel heeft uitgemaakt van onze vereniging en aan de verdere ontwikkeling van onze club heeft bijgedragen. Met respect denken wij terug aan hem.

Wij wensen zijn familie, vrienden en allen die hem dierbaar waren
 veel kracht en sterkte toe om dit verlies te dragen.


Namens alle besturen en leden HSV Wasmeer
 
 

 

Kledingcontract met Voetbalshop.nl

WhatsApp-Image-2022-10-31-at-100934Op 26 oktober jl. is het nieuwe kledingcontract voor de seniorentak met Voetbalshop.nl getekend. 

De overeenkomst gaat komend seizoen in en zoals u kunt zien is het shirt heel mooi geworden! Het is de bedoeling dat er een website komt waar iedereen zijn kleding kan bestellen. Ook voetbalschoenen bijvoorbeeld.

Belangrijk om te weten, wij zoeken nog sponsoren voor de kleding, zowel op de voor- als op de achterkant van deze mooie shirts is nog ruimte. Sponsoring kan ook per team. Wilt u meer weten over de mogelijkheden, stuur een mail naar en u krijgt direct antwoord.

Beiden, Voetbalshop.nl en de HSV wasmeer zijn erg blij met deze nieuwe samenwerking voor onze senioren. De reclame-uiting op het shirt zoals op de foto is een voorbeeld. Voetbalshop.nl gaat niet sponsoren.

Namens het AB

Paul Steinpatz
 

Sponsorovereenkomst Seinhorst

IMG-20221025-WA0000Gisteravond, 24 oktober 2022,  hebben winkelcentrum Seinhorst en de HSV Wasmeer een nieuwe sponsorovereenkomst getekend.  Namens het winkelcentrum tekenen Yordi Latumahina (Alexanderhoeve) en Daniëlle Guitoneau (kapsalon Guitoneau).  

De sponsorovereenkomst geldt voor 3 jaar met ingang van het seizoen 2023-2024. Seinhorst komt op de achterkant van de nieuwe shirts van de jeugd en die van het G-team.

Wasmeer is heel blij met deze overeenkomst en ziet ook de betrokkenheid van Seinhorst bij de club als een teken van een fijne samenwerking in de toekomst.

Namens het AB
Paul Steinpatz