Uitzetting

Er is veel te doen over het uitzettingsbeleid van de regering. Nu raakt het ook de HSV Wasmeer .

Ron en Claudia de Raad, ouders betrokken bij de F1, stuurden het volgende bericht:

BELANGRIJK

Azor Matusiwa is 5 jaar en speelt in de F4. Hij en zijn familie zijn doodsbang. De familie Matusiwa weet niet meer waar ze aan toe is, want het gezin loopt het risico het land te worden uitgezet. Ze moeten dan terug naar Angola, waar ze oorspronkelijk vandaan komen.

Maar daar lopen ze gevaar en hebben geen enkele toekomst.

 

Het gezin is al tien jaar in Nederland en maken net als u en ik deel uit van onze samenleving. Werken hard, studeren enz..

Behalve Azor bestaat de familie uit vader, moeder en nog 4 oudere kinderen: zus Priska (10) zit in groep 6, broer Diangi (18) maakt een goede kans om prof voetballer te worden. Hij speelt bij RKC Waalwijk in het 2e team zit daar intern en traint bij de selectie. Broer Glodi (15) zit op het VMBO en doet dit jaar eindexamen en voetbalt bij Elinkwijk in Utrecht. Als laatste zus Gisela (21). Zij doet een opleiding voor verpleegkundige en hoopt over een jaar klaar te zijn.

 

Wij moeten het gezin helpen, want zij kunnen zelf niet meer doen dan hopen en bidden.

Wij kunnen laten horen en zien dat wij het niet eens zijn met de mogelijke uitzetting van de familie Matusiwa.

Wij vragen iedereen dan ook mee te doen aan ons protest door aan de bar uw handtekening op een handtekeningenlijst te zetten.

Wij zijn met velen (scholen, verenigingen, enz.) een protest demonstratie naar het gemeentehuis aan het voorbereiden, waar we deze handtekeningen aan de burgemeester zullen aanbieden.

 

Betuig uw steun en zet nu uw handtekening!!.

7 februari 2004

Terug naar het nieuwsoverzicht